gewoon-ontwerpers

gewoon-ontwerpers is een jong en dynamisch interieurarchitecten-kantoor. Wij laten ons leiden door onze passie voor het creëren van ruimtelijke belevingen binnen de bebouwde omgeving.


Als ontwerpers kijken we op een bepaalde manier naar dingen, als een verwonderd kind gaan we op zoek: niet bevooroordeeld door allerlei bestaande dingen, vrij van eerdere bepalingen, zoekend naar de essentie. Ook al leidt dit tot a-typische, out-of-the-box ideeën, vaak vormen deze de aanleiding tot de juiste antwoorden op het vraagstuk.

Als ontwerpers voeren we een dialoog, een dialoog met ruimte, beleving en ideeën. We zijn een moderator tussen deze dialoog en de wens van de opdrachtgever.


Kenmerkend voor ons kantoor is de aanpak van totaalprojecten en een intensieve betrokkenheid (dialoog) met de opdrachtgever. Indien gewenst, ontlasten we onze opdrachtgevers zoveel mogelijk door alle werkzaamheden te coördineren, de uitvoerders en andere partijen te zoeken en de planning te beheren. De opdrachtgever heeft hierdoor maar één aanspreekpunt (ons) waardoor hij/zij meer tijd heeft zich bezig te houden met de andere belangrijke dingen in het leven.
gewoon gepubliceerdpublicatie.htmlpublicatie.htmlshapeimage_3_link_0